Over Kristel

“Fotograferen vanuit het gevoel iets bij te kunnen dragen”

Emoties aanvoelen, begripvol en zorgvuldig handelen en van daaruit treffende foto’s maken, dat is de manier waarop ik graag werk.

Ik fotografeer al sinds mijn tienerjaren en ik heb mij in de loop van de jaren via de fotovakschool, diverse cursussen en bijscholingen, gespecialiseerd in afscheidsfotografie en zorgfotografie. Iedere situatie is anders en ieder mens is uniek. Dat maakt mijn werk zo bijzonder. Iedere opdracht wil ik betrokken en met aandacht uitvoeren, zodat je prachtige en liefdevolle foto’s krijgt en ik een goed gevoel.

Ik ben lid van de coöperatie Uitvaartfotografen Noord (U.F.N) en van de landelijke coöperatie Afscheidsmomenten. Wij zetten ons gezamenlijk in om uitvaartfotografie meer bekendheid geven. Tevens ben ik lid van ‘Jouw Laatste Levensfase’, een groep professionals die graag helpt om deze laatste periode zo goed mogelijk in te vullen. Jouw Laatste Levensfase werkt met regionale teams en ik fotografeer voor J.L.L. in Noord Nederland.

Foto’s maken een liefdevolle herinnering van een misschien verdrietige, maar vooral verbindende en liefdevolle gebeurtenis.

 Kristel Portret-web-2   kristel thuis Emmen 1   Kristel portret-def